Vraag direct een offerte aan

offerte

Spuitwerk

Latex spuiten wordt steeds vaker toegepast. Het is een vorm voor het aanbrengen van verf. Vanaf het moment dat het in opkomst was is Duif Schilderwerken zich gaan specialiseren in het spuiten van onder andere wanden, plafonds, kozijnen, deuren en zelfs keukens op locatie. Inmiddels hebben wij dan ook meerdere jaren ervaring. Spuitwerk zorgt voor een strak en egaal eindresultaat.

Vanwege de hoge vloeistofdruk kan de verf met grote snelheid aangebracht worden. Voor spuiten is geen of weinig verdunning nodig, dus er kan een veel grotere laagdikte bereikt worden. Het strakke resultaat van spuiten is bovendien is elke gewenste kleur mogelijk.

Duurzaam schilderwerk

Uiteraard ben je bij ons ook aan het goede adres voor binnen- en buiten schilderwerk. Goed schilderwerk herken je aan een goede voorbereiding. Bij Duif Schilderwerken geven we deze voorbereidingsfase veel aandacht. We verwijderen eerst oude, slecht hechtende verflagen, schuren en reinigen intensief, verzorgen de kitranden en pakken eventuele houtrot grondig aan. Daarna brengen we met zorg de grondverf en laklaag aan die uw kozijn, deur, vloer, plafond of wand weer een frisse en verzorgde uitstraling geeft. Zo krijg je duurzaam schilderwerk waarvan je lang kunt genieten

Kleuradvies

Wij zijn vanuit onze passie begonnen met het geven van kleuradvies. De juiste kleur kiezen kan soms best lastig zijn. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en adviseren graag welke kleur er in de ruimte past. Hierbij kijken wij naar uw stijl, wensen, lichtinval e.d.

Hoe bepaal je de gewenste uitstraling in een kamer. Een lichte kleur laat een ruimte bijvoorbeeld groter lijken. Een felle muur trekt alle aandacht naar zich toe. Wat het best bij een kamer past, hangt af van verschillende factoren. Onze experts informeren je graag over de mogelijkheden bij jouw huis. We geven kleuradvies op maat: voor elke kamer.

Meer weten over onze werkzaamheden? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we je meer. We zijn je graag van dienst!